Küçükçekmece Direk Reklamları
Direk Reklamları İstanbul Direk Reklamları

Küçükçekmece Direk Reklamları

Küçükçekmece ilçesi İstanbul’un en düzenli şehir yapısına sahip bölgelerinden biridir. Küçükçekmece bölgesindeki sokak planları birbirine paralel olacak şekilde düzenlenmiştir. Küçükçekmece ilçesindeki reklam direkleri İstanbul’da ilan verebileceğiniz en muntazam sokaklarda yer almaktadır. Direk reklamları reklamcılıkta en çok kullanılan araçlardan biridir. Genellikle aydınlatma direklerinde bulunan direk reklamlarını gün içerisinde her saatte her sokakta görebiliriz. Müşteriye yeni ürünlerini tanıtmak isteyen markalar, yeni dizilerinin başlama tarihlerini duyurmak isteyen televizyon kanalları, düzenledikleri kültür ve sanat etkinliklerini duyurmak isteyen belediyeler ve devlet kurumları Küçükçekmece bölgesindeki direk reklamlarını kiralayıp reklam verirler. Küçükçekmece direk reklamları bulunduğu bölge bakımından reklamlarınızı çeşitli kesimlerden insanlara ulaştırmanızı sağlayacaktır.

Küçükçekmece Direk Reklamları Çeşitleri

Açık alan reklamcılığının bir türü olan direk reklamlarının en çok karşımıza çıkan şekillerinden biri her gün sokakta yürürken elektrik ya da aydınlatma direklerinin üstüne monte edilen dikey posterler yani ”pole banner”lardır. Direk reklamlarının başka bir türü ise tek bir direk üzerinde kare veya dikdörtgen şeklinde çerçevesi olan poster panolardır. Küçükçekmece bölgesinin sokak planlaması için her iki direk reklamı çeşidi de uygun ve kullanışlı olacaktır. Poster panolar çerçeveli modelleri sayesinde soğuk hava koşullarına en dayanıklı direk reklam çeşididir. Her iki direk reklamı türü de uzman ekipler tarafından kolayca monte edilir ve herhangi bir bakım gerektirmezler.

Küçükçekmece Direk Reklamları Fiyatları

Küçükçekmece direk reklamları fiyatları vermek istediğiniz ilanın türüne hedef kitleye ve reklamın yerleştirileceği bölgeye göre farklılık gösterecektir. Direk reklamları çift taraflı olarak monte edilir böylelikle Reklamların yerleştirilme sıklığına, yerleştirilecek konuma ve reklam alanını kiralama süresine göre fiyatlandırma değişiklik gösterecektir. Küçükçekmece direk reklamlarında tercih ettiğiniz direk reklamı çeşidi, reklam yerleştirme sıklığına ve kullanılacak panonun ölçülerine göre bir fiyat ortaya çıkacaktır. Küçükçekmece bölgesinde uygun fiyatlı direk reklamları bulmak ve kiralamak mümkündür. Her bütçeye uygun Küçükçekmece direk reklamları her markaya, devlet kurumuna ve televizyon kanalları gibi kuruluşlara hitap edebilecek niteliktedir.

Küçükçekmece Direk Reklamları Faydaları

Küçükçekmece ilçesinde yerleştireceğiniz direk reklamları ile potansiyel müşterilerinize göz aşinalığı sağlayacak ve müşterilerinizin size ve markanıza yakın hissetmesine neden olacaksınız. Müşteriler için en ulaşılabilir araçlardan olan direk reklamları ürün ve hizmetlerimizin tanıtım sürecini kolaylaştırır. Direk reklamlarında ulaşım, gıda, giyim ve benzeri her konuda reklam verilebilir. Herhangi bir bakım veya temizlik gerektirmeyen direk reklamları, reklam sahiplerini böyle bir masraftan da kurtarmış olur. Küçükçekmece direk reklamları her yaştan kişiye her an hitap edebilecek konumdadır. Küçükçekmecedeki direk reklamları reklam sahibine uzun süreli fayda sağlayabilir. Küçükçekmece direk reklamları binlerce göz trafiğine yakalanarak ve insanların dikkatini çekerek ilgili şirkete veya markaya yönlendirme ve reklam hakkında bilgilendirme yapacaktır. Küçükçekmece direk reklamları bölgede kullanılabilecek en verimli reklam türüdür.

Detaylı bilgi için: +90 530 970 85 44

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir