Esenyurt Direk Reklamları
Direk Reklamları İstanbul Direk Reklamları

Esenyurt Direk Reklamları

Esenyurt ilçesi içerdiği üniversiteler ve parklar sebebiyle İstanbul’un en çok tercih edilen bölgelerinden biridir. Araba kullanırken, toplu taşımadayken veya kaldırımda yürürken elektrik direklerindeki reklamlar dikkatimizi çekmiştir. Direk reklamları günümüz reklamcılığının en efektif araçlarından birisidir. Geniş caddelere ve işlek köşelere, alışveriş merkezlerine, otobüs ve metro durakları etrafına yerleştirilebilir. Hızlı ve kolay bir şekilde monte edilebilen bu reklamları gözden kaçırmak neredeyse imkansızdır. Direk reklamları ile ürün ve hizmetlerinizi tanıtabilir, konser, tiyatro veya sergi gibi etkinliklerinin duyurusunu yapabilir ya da markanızın daha geniş veya farklı bir kitleye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Esenyurt bölgesinde bu ilçenin yüksek sayıdaki nüfusu ve demografik yapısı sayesinde çeşitli kesimlere hitap ederek direk reklamları kullanımı efektif ve etkisi hızlı olacaktır.

Esenyurt Direk Reklamları Fiyatları

Outdoor bir diğer deyişle açık alan reklamcılığının bir biçimi olan direk reklamlarını elektrik direkleri dışında başka şekillerde de görebiliriz. Direk reklamı çeşitleri reklamın türüne, hedef kitleye ve reklamın yerleştirileceği bölgeye göre farklılık gösterecektir. Reklamların yerleştirilme sıklığına, yerleştirilecek konuma ve reklam alanını kiralama süresine göre fiyatlandırma değişiklik gösterecektir. Esenyurt direk reklamları işlek caddeleri ve geniş arazisi sebebiyle her iki çeşit direk reklamı içinde elverişli olup tercih ettiğiniz direk reklamı çeşidi ve kullanılacak panonun ölçülerine göre bir fiyat ortaya çıkacaktır.

Esenyurt Direk Reklamı Çeşitleri

En çok kullanılan iki direk reklam türü pole banner ve poster panodur. Pole banner aydınlatma direkleri üzerine yerleştirilen reklam çeşidi iken poster pano ise tek direk üzerinde kare veya dikdörtgen çerçeve şeklinde bir türdür. Poster panoların avantajı çerçeveli bir model olması sebebiyle soğuk ve sert hava koşullarına karşı en dayanıklı direk reklamı çeşidi olmasıdır. Bütün direk reklamları uzman ekipler tarafından müşteriye hitap edecek şekilde hazırlanır ve yetkili montaj ekipleri tarafından profesyonel bir şekilde yerleştirilir. Esenyurt direk reklamları çift taraflı olarak monte edilebilir ve her iki yönden de bilgilendirme yapılabilir.

Esenyurt Direk Reklamları Faydaları

Esenyurt ilçesinde yerleştireceğiniz direk reklamları ile potansiyel müşterilerinize göz aşinalığı sağlayacak ve müşterilerinizin size ve markanıza yakın hissetmesine neden olacaksınız. Müşteriler için en ulaşılabilir araçlardan olan direk reklamları ürün ve hizmetlerimizin tanıtım sürecini kolaylaştırır. Direk reklamlarında ulaşım, gıda, giyim ve benzeri her konuda reklam verilebilir. Herhangi bir bakım veya temizlik gerektirmeyen direk reklamları, reklam sahiplerini böyle bir masraftan da kurtarmış olur. Esenyurt direk reklamları her yaştan kişiye her an hitap edebilecek konumdadır. Esenyurtdaki direk reklamları reklam sahibine uzun süreli fayda sağlayabilir. Havalimanı veya üniversite civarındaki ya da Esenyurttan geçen otoyol içindeki aydınlatma direklerine yerleştirilecek olan direk reklamları her gün binlerce göz trafiğine yakalanarak ve insanların dikkatini çekerek ilgili şirkete veya markaya yönlendirme ve reklam hakkında bilgilendirme yapacaktır.

Detaylı bilgi için: +90 530 970 85 44

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir