Fatih Direk Reklamları
Direk Reklamları İstanbul Direk Reklamları

Fatih Direk Reklamları

Direk reklam, açık hava reklamcılık olarak da bilinen direklerin artarda sırasıyla asılarak yapılmasıdır. Bir reklamcılık türü olan direk reklamları ana cadde, sokak, park ya da ortak alanlarda bulunan şehrin her yerinde yapılır. Fatih semti üzerinde bu çalışmalarımızı itina ile gerçekleştiriyoruz. Reklamının türü ve hedef kitlesine göre istediğiniz yerlerde bu hizmetlerimizi sağlıyoruz. Direk reklamının boyutu ve türü de bu konuda önemli detaylardandır. Sizlerin seçimine sunulan ve bizlerin tecrübeleri ile en iyi seçenekler üzerinden direk reklamlarınız gerçekleştiriyoruz. Doğru alanlarda kullanılan direk reklamları istenilen sonucu kısa sürede verecektir. Öncelikle alan kiralayarak sahip olacağınız direk reklamları için gerekli süre belirlenir ve belli periyotlar üzerinde açık alanda sunulmuş olacaktır. Fatih direk reklamları için bizler ile irtibata geçebilir ve istediğiniz şekilde kaliteli hizmetlerimizden güvenle yararlanabilirsiniz. %100 müşteri memnuniyeti sunan hizmetlerimiz sayesinde dilediğiniz hedef kitlesine kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Direk Reklamları Çeşitleri

Direk reklamlarının pek çok şekilde modeli ve çeşidi vardır. Sizler için en doğrusu hangisi ise onlar üzerinden gerekli çalışmalar yapılır. Firmamız her seçenek üzerinden en kaliteli malzemeler ile sizlere hizmetler sunuyor. Direk reklamlarından birisi poster panolardır. Reklamlar için en çok tercih edilen seçeneklerden birisidir. Şekil olarak poster gibi bir görünüme sahiptir. Direğe asılan çerçeveli bir model olarak karşınıza çıkar. Soğuk hava koşullarına dayanıklı bir modeldir. Pole banner ise afiş modeli olduğunu söyleyebiliriz. Asansörlü aparatları ile takılıp çıkartılır ve arka arkaya direkler halinde yollarda kullanıma hazırlanır. Bu seçenek özellikle marka bilinirliğini ve tanıtımı için tercih ediliyor. Bir diğeri ise duvar reklamı. Bu reklam ürünü popüler alanlarda ki duvarlara yapılır. Özellikle uluslararası dev markalar ve holdingler sıkça tercih ederler. Bu direk reklamı seçeneği için teknik bilgi oldukça önemlidir. Uzman ekipler tarafından montajı ve hazırlanması yapılır. Canlı ve çözünürlük kalitesinin yüksek olması ona kattığı en büyük avantajlardan. Çünkü uzak mesafelerde görünmesi kolaydır. Fatih direk reklamları için firmamız gereken tüm seçenekler üzerinden hizmetlerini sürdürmektedir. Alanında uzman kadromuzun bu kaliteli hizmetlerinden faydalanmak için dilediğiniz her an bizlere ulaşabilirsiniz.

Direk Reklam Hizmetleri İçin Doğru Adres

Firma olarak her türlü seçeneklere sahip olan bu reklam yöntemi için müşterilerimize kalite standartlarında en doğru hizmetleri sunarız. Her türlü marka ile bu işi yapar, müşterilerimize istedikleri etki sağlayacak şekilde direk reklamlarını hazırlarız. Hem maliyet açısından uygun olan bu reklamlar hem de birçok kişi tarafından görünürlüğü ile etkili olacaktır. Ana cadde ya da işlek alanlar için vazgeçilmez bir reklamcılık yöntemidir. Sadece uygun maliyetli olması ile seçilmiyor. Artarda direklere asılması ile her şekilde kitleye ulaşması ve marka tanınırlığını artırmasında etkili olması da tercih sebeplerindendir. Fatih direk reklamları için firmamızın eşsiz kalitede ki hizmetlerinden faydalanmak için irtibata geçebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: +90 530 970 85 44

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir