Ataşehir Direk Reklamları
Direk Reklamları İstanbul Direk Reklamları

Ataşehir Direk Reklamları

Reklam faaliyetleri işletmenizin sektörü ya da büyüklüğü her ne olursa olsun en temel gereksinimlerdendir. Hizmet ya da ürünlerinizi hedef kitlenize tanıtmak, duyurularınızı ulaştırmak, markanızın bilinirliğini yükseltmek için mutlaka reklama ihtiyacınız vardır.

Geçmişten günümüze reklamlar çağın olanakları çerçevesinde zenginleşerek gelişmeye devam etmektedir. Günümüzde en popülerlerinden birisi de direk reklamlarıdır. Ataşehir direk reklamları kapsamında firmamız bilgi, birikim ve deneyimiyle birlikte Ataşehir genelindeki direklere ve yüzeylere reklamlarınızı ulaştırmaktadır.

Direk reklamlarımız bir tür açık hava reklamlarıdır. Ataşehir’in bütün ana caddelerinde, ara sokaklarında, duvarlarında, parklarında ve diğer yerlerinde markanızı gösterebileceğiniz reklam afişleri için tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek. Akabinde isteğiniz doğrultusunda bütün süreci planlıyor, uyguluyoruz.

Ataşehir direk reklamları iyi projelendirildiği taktirde hedef kitlenize çok rahat erişmenize yardımcı olacaktır. Farklı türlerde direk reklamları bulunur ve bunlar arasından size ve reklamınıza en uygununu tercih edebilirsiniz. Uygun tür ve boyutlardaki reklamlarınız doğru alanlara konumlandırır ve olumlu sonuçlara ulaşırız.

Ataşehir Direk Reklamları Tercih Nedenleri

Ataşehir direk reklamları uygulamalarımızda uygun direk reklamı türü, ölçüleri ve özellikleri tespit edilir. Ardından alan kiralaması yapılarak bir kiralama süresi tespit edilir. Böylece ister tek seferlik ister belli periyotlar halinde reklamlarınız açık alanda yerini alır. Markanızı tek bir direğe ya da panoya sınırlandırma, yol üzerinde belli aralıklarla dizayn edilmiş direk reklamlarını seçebilirsiniz. Bu sayede reklamlarınıza devamlılık kazandırır ya da Ataşehir’in en işlek duvarlarına reklamlarınızı yerleştirerek binlerce kişiye ulaşabilirsiniz.

Direk reklamları alanında firma olarak her zaman en çağdaş çözümleri sunuyoruz ve farklı direk reklamı çeşitleri arasında seçim yapabilmenizi sağlıyoruz. Mesela poster panoları seçebilirsiniz. Poster panolar, poster şeklinde bir görünüme sahip olup eğitim, sağlık, otomotiv gibi pek çok sektörde tercih edilmektedir. Direklere çerçeveli biçimde monte edilebilmekte, yönlendirme, numara gibi bilgiler ilave edilebilmektedir. En zorlu hava koşullarında kullanılabilmektedir.

Ataşehir direk reklamları arasında bir diğeri pole bannerlerdir. Afiş modeli olan bu reklamlar, asansörlü aparatlarıyla takılıp çıkarılabilir. Arka arkaya direklere uygulanarak yollarda tercih edilir. Her sektörün ihtiyacına çok rahat cevap verir.

Duvar reklamları da çok fazla tercih edilmektedir. Ataşehir’in popüler alanlarındaki duvarlara özel reklam afişleri hazırlanıp uygulanmakta ve kaliteli baskı, profesyonel uygulamayla geniş bir görünürlük elde edilmektedir. Şık ve kaliteli direk reklamları potansiyel müşterilerinizin bilinçaltında yer edinmenizi sağlamaktadır.

Ataşehir Direk Reklamları Fiyatları

Ataşehir direk reklamları çok farklı ölçülerde hazırlanabilir. Dikdörtgen, kare ve daha başka şekiller reklam afişlerinde kullanılabilir. Resmi düzenlemelere göre her reklam ölçülendirilebilir. İlçemiz genelinde yapılacak olan direk reklamları fiyatları çeşitli etkenlere göre değişmekte olup afiş türü, afiş sayısı, afiş ölçüsü, kiralama süresi, kiralanan alan gibi özellikler fiyatları etkilemektedir. Firmamız her zaman en kaliteli uygulamaları avantajlı fiyatlarla sağlamaktadır.

Detaylı bilgi için: +90 530 970 85 44

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir