Silivri Direk Reklamları
Direk Reklamları İstanbul Direk Reklamları

Silivri Direk Reklamları

Doğru reklam yöntemini arayan birçok şirket ve marka vardır. Ancak, bütçe ve izlenen yöntemler bir kısıtlama haline gelebilmektedir. Silivri direk reklamları bu tür kısıtlamalardan kurtularak, belirli bir süre boyunca, belirli bölgelerde, markanızın poster ve afişlerinin elektrik ve aydınlatma direklerine asıldığı açık hava reklamcılığı sunmaktadır.

Kesintisiz ve dikkat çekici bir şekilde yaptığımız bu reklamlar, markanızın mesajını iletmenin en kolay ve ekonomik yolu olarak sunulmakta, kalıcı sonuçlar elde etmenizi sağlamaktadır.

Silivri Direk Reklamları Nasıl Çalışır?

Markanızı en iyi yansıtacak şekilde hazırlanmış poster ve afişler, reklam vermek istediğiniz direğe asılmaktadır. Silivri bölgesinde yol kenarları, caddeler ve ara sokaklarda bulunan elektrik ve aydınlatma direkleri kullanılır.

Silivri direk reklamları bünyesinde gerçekleştirilen tüm işlerde, yaratıcı ve aktif bir ekip yer almakta, reklam kampanyanızın markanızı en iyi yansıtacak şekilde hazırlanması sağlanmaktadır. Reklam sürecinin her adımında size yardımcı olacak bir kadro ile hizmet verilmekte, herhangi bir değişiklikte detaylı inceleme ve bilgilendirme sunulmaktadır.

Ayrıca tüm reklam işi, bütçeniz dahilinde yapılmakta, ekstra masraf çıkarılmadan, tamamlanmaktadır.

Şirketinizin tanıtımı için düzenli olarak yaptığınız her türlü reklam, markanızın büyümesi için katalizör görevi görecektir. İster küçük ölçekli ister büyük ölçekli bir işletmeniz olsun, doğru reklam yaklaşımı en önemli şeylerden biridir. Direk reklamları, uygun bütçe ile hızlı büyüme sağlaması sebebi ile reklam sektörünün altın çocuğu olarak kabul edilmektedir.

Hedef kitleye ulaşamayan işletmeler için Silivri direk reklamları doğru çözümü sunmaktadır. Yakın zamanda iyi bir ürünün piyasaya sürüleceği bilgisinin paylaşılması, film ve organizasyonların tanıtımının yapılması ya da marka bilinirliğinin arttırılması için direk reklamları en uygun koşulları sunmaktadır.

Silivri Direk Reklamları Avantajları

Markanız için Silivri direk reklamları aracılığıyla;

Görünürlüğünüzü arttırabilirsiniz: Elektrik direği reklamları, işlek yolların yanında ve iş parklarında şehrin en iyi yerlerine yerleştirilir. Ayrıca gece gündüz görülebilir olmaları sayesinde 7/24 reklam yapılmasını sağlar. Bu, marka bilinirliğini ve marka tercihini hızla artıracağı gibi şirketinize olan güvenin de yükselmesini sağlayacaktır.

Müşteri sayınızı efor sarf etmeden arttırabilirsiniz: Direk reklamları ile firmanıza giden yolları gösterebilir, müşterilerin şirketinize giden yolu daha kolay ve daha sık bulmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede hem ziyaretçi sayınız hem de gelirinizi arttırabilirsiniz.

Anlık ziyaretleri yönetebilirsiniz: 7/24 görünürlük sayesinde, direkler üzerinden marka reklamınızın fark edilmesi, anlık olarak şirketinize yönelme getirecektir. Bu sayede kısa süreli ziyaretçileriniz ve müşteri sayınız artacaktır.

Silivri direk reklamları tercih ettiğiniz tabela sayısına, ebatlarına, lokasyona ve kampanya süresine göre belirlenen fiyatlandırma sunmaktadır. Maliyet-fayda analizleri bu yöntemin markanıza getirisinin yüksek olduğunu göstermektedir.

Sokağın bir parçası olarak kabul edilen direk reklamları, televizyon, radyo ve internet üzerinden yapılan reklamlara göre daha çok kabul görmekte, bu yöntemi kullanan markalar daha çok tercih edilmektedir.

Detaylı bilgi için: +90 530 970 85 44

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir