Kartal Direk Reklamları
Direk Reklamları İstanbul Direk Reklamları

Kartal Direk Reklamları

Açık alanda sergilenen ve hedef kitleye kolayca ulaşım sağlan bir reklam türüdür. Son dönemlerinin popüler reklamlarından olan direk reklamları, hızlı etkileşimi ile daha fazla talep görüyor. Dikkat çeken ve kolay anlaşılabilir olması da önemli etkenlerinden birisi. Markaların öne çıkma ve bilinirliklerini artırmak için sıklıkla tercih ettikleri reklam seçeneklerdendir. Yollarda, caddelerde, sokaklar kullanılması ile daha fazla insanın görmesini sağlıyor. Böylece reklam vermek isteyen işletmelerin, markaların öncelikli tercihlerinden birisi haline geliyor. Kısacası potansiyel müşterilere ulaşmak için etkili bir reklam yöntemidir. Kartal direk reklamları için firmamızın hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Böylece direk reklamları ile bilinirliğinizi artırabilirsiniz.

Direk Reklamları Ölçüleri

Direk reklamlarında genellikle pole banner ve poster pano öne çıkmaktadır. Pole banner seçeneklerine göre uzun ince dikdörtgen şeklinde afişler olarak kullanılır. Poster panolar ise genellikle dikdörtgen veya kare şeklinde kullanılır. Firmamız tarafından farklı seçeneklerde direk reklamları olduğu için boyutları farklı olacaktır. Burada pole banner arka arkaya direklerde kullanılmak için tercih ediliyor. Bunlar için pano ölçüleri 85×250 gibi boyutlarda kullanılır. Bu ortalama bir rakam olmakla birlikte müşteri istediğine ve talebine göre de değişebiliyor. Genellikle standart olarak 90×120 gibi bir ölçü söyleyebiliriz. Tüm bu ölçülerin ortalama rakamlar olduğunu tekrar belirtmek isteriz. Kullanım alanına ve taleplere göre farklılıklar gösterebiliyor. Direk reklamda pano ölçüleri 90×150 – 85×250 gibi değişebiliyor. Uygun ölçüler ile Kartal direk reklamları için firmamızın hizmetlerinden 7/24 faydalanabilirsiniz.

Direk Reklamları Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Reklam fiyatları içerisinde özellikle direk reklamları uygun maliyette olduğunu söyleyebiliriz. Marka bilinirliğini artırmak için hesaplı ve kullanışlı bir reklam seçeneğidir. İnsanların kolayca görebilecekleri ortamlarda sunulan bu reklamlar, markalar için prestij açısından oldukça verimlilik sağlamaktadır. Müşteri dönüşlerini en kısa sürede almalarını sağlıyor ve bu da markanın bilinilirliği açısından önemli bir işlevdir. Direk reklamları kullanımlarına ve çeşitlerine göre farklı fiyatlar sunulmaktadır. Belli kriterler ile bu fiyatlar ortaya çıkabiliyor. Bunlar genel olarak şöyledir:

• Reklamların ölçüleri/boyutları
• Tasarımları
• Nerede kullanıldığına bağlı olarak direklerin kullanılacağı yolların durumuna
• Reklamların ne kadar süre kalacağına göre etkenler ile fiyatlar değişebiliyor.

Genel olarak bu şekilde fiyatlar belirlenirken firmaların kendilerince belirledikleri kriterlerde olabiliyor. Direk reklamları maliyet açısından uygun bütçeli olduğu için zorlayıcı bir rakam ortaya çıkmayacaktır. Açık hava reklamı olarak çok fazla insana ulaşır ve marka görünürlüğünü artırır. Tüm bu özellikleri ile fiyatları makul düzeyde olması tercih niteliğindedir. Reklamları özenle stratejik planlara göre hazırlandığında etkisi oldukça fazladır. Bu yüzden reklamın ne kadar süre kalacağı da önemlidir. Bu durum fiyatlarda etkili olacaktır. Daha verimli sonuçlar için kullanılacak konumlarda önemli olduğu kadar fiyatlarda da payı olacaktır. Kartal direk reklamları için makul ve kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Daha detaylı bilgiler için 7/24 bizler ile iletişim kurabilirsiniz.

Detaylı bilgi için: +90 530 970 85 44

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir