Beyoğlu Direk Reklamları
Direk Reklamları İstanbul Direk Reklamları

Beyoğlu Direk Reklamları

Bizans’tan günümüze kadar uzanan tarihi ile Beyoğlu, İstanbul’un hatta Türkiye’nin iş, eğlence ve kültür merkezi olarak kabul edilmektedir. Kozmopolit ve dinamik yapısı sayesinde Beyoğlu, reklam dünyası için altın değeri taşımakta, Beyoğlu direk reklamları aracılığı ile markalar birçok farklı kesime ulaşmaktadır.

Direk reklamları, modern çağın en etkili reklam yöntemlerinden biridir. Sokaklar boyunca, markanızın görünür olmasını sağlayan bu yöntemde elektrik ve aydınlatma direklerine, tercih ettiğiniz marka görselleriniz poster haline getirilerek şık çerçeveler içerisinde asılır ve 7/24 görünür olması sağlanır. Bu sayede, araç ve yaya trafiğinde bulunan herkes tarafından markanız tanınır ve bilinir hale gelir.

Tüm dünyada örneklerinin giderek artış gösterdiği direk reklamları sayesinde markanızın hedef kitlesine ulaşması çok daha kolay olmaktadır.

Neden Beyoğlu Direk Reklamları Tercih Edilmelidir?

Bir markanın, filmin, işletmenin ya da organizasyonun tanıtılması için hedef kitleye hitap eden reklamlar çalışmalarının üzerinden ilerlenilmesi daha doğru bir tercih olacaktır Reklamlar radyo, televizyon ya da internet gibi iletişim kanalları aracılığıyla ya da açık hava reklamcılık yöntemleri ile hedef kitleye ulaşmayı sağlamaktadır. Direk reklamları, bir sokak ya da cadde boyunca, markanızın görünür olmasını sağlaması ile en etkili reklam yöntemlerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Beyoğlu direk reklamları ile çalışan markaların elde ettiği avantajlar:

  • Hedef kitleye daha kolay yoldan ulaşmayı sağlar,
  • Kiralanan süre ve bölge boyunca, reklamın 7/24 görünür olması sağlanır,
  • Dinamik ve yaratıcı ekiple tasarlanan reklamlar, markanızın hedef kitle tarafından fark edilmesini sağlar,
  • Reklamlar, uygulama alanları ve hizmet seçenekleri ile ilgili online destek verilir,
  • Markanızın büyümesi için gereken reklam planı hazırlanır ve uygulamaya konulur,
  • Reklamların içeriği ve uygulaması ile ilgili detaylı bilgilendirme ve danışmanlık verilerek, markanızın en iyi şekilde temsil edilmesi sağlanır.

Beyoğlu direk reklamları, 45 farklı mahallede, gün ve gece içerisinde birkaç milyon kişiye sınırsız tanıtım yapması sebebi ile markanız için en verimli reklam yöntemi olacaktır.

Beyoğlu Direk Reklamları Fiyatları

Direk reklamları, açık havada markanızın sürekli temsil edilmesini sağlayan bir sistemle çalışmaktadır. Bu sayede, video ya da ses kaydı yayını ile yapılan, sadece belirli zamanlarda yayınlanan reklamlara nazaran ekonomik bir reklam seçeneğidir.

Markanızı en doğru şekilde ifade ettiğini düşündüğünüz görseller, yaratıcı ekibimiz tarafından dikkat çekici posterler haline getirilerek, tercih ettiğiniz bölgede tercih ettiğiniz süre boyunca asılı kalır.

Ücretlendirmelerde, seçilen bölgenin genişliği, posterlerin çift ya da tek taraflı olarak tercih edilmesi, posterlerin sıklığı, boyutu ve ne kadar süre ile kalacağı göz önünde bulundurulmaktadır. Markanızın hedef kitleye en iyi şekilde ulaşması için tüm bu seçimlerde, yaratıcı ekibimiz sizlere 7/24 destek vermekte, markanız için en iyi olanı size sunmaktadır.

Beyoğlu direk reklamları sayesinde, potansiyel müşterilerinize çok daha hızlı şekilde ulaşarak, markanızın bilinirliğini ekonomik bir şekilde arttırabilirsiniz.

Detaylı bilgi için: +90 530 970 85 44

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir